collage_object-2

Produkter från:
ZO Skin Health by Dr. Zein Obagi

Rick Woodin, ZO´s Skin Health  Vice President för Global Research & Development:
”Vår filosofi är att aktivera huden för att förbättra den”. Det betyder enkelt uttryckt att man använder sig av naturliga biologiska processer för att sätta igång hudens egen aktivitet. Till exempel stimuleras hudens produktion av hyaluronsyra och kollagen, snarare än att dessa ämnen tillsätts som ingredienser i produkterna. ”Kollagen och hyaluronsyra är stora molekyler som lägger sig på ytan och döljer problematiken, istället för att göra något åt den”.

Namn inom parantes är produktens gamla namn.

ZO Skin Health

Getting Skin Ready

Produkter för rengöring, exfoliering och toning som säkersäller god hudälse varje dag.

Hydrating Cleanser Hydrating Cleanser


Hydrating Cleanser Normal to Dry Skin


En rengöringskräm som återfuktar, fräschar upp och stöder kollagenproduktionen. Den innehåller pantenol och allantoin som lindrar, reparerar och återställer huden samtidigt som döda hudceller tas bort.

Pris: 595:-

Gentle Cleanser Gentle Cleanser


Gentle Cleanser (FOAMACLEANSE) All Skin Types

Detta milda rengöringsskum är utvecklat för att ta bort orenheter och rengöra porerna för att ge en frisk och ren hud. Avsett för alla hudtyper med antioxiderande, inflammationshämmande egenskaper.
 

Pris 595:-
Exfoliating Cleanser Exfoliating Cleanser


Exfoliating Cleanser (Oilacleans) Normal to Oily Skin

En exfolierande rengöring som tar bort överflödig talg och annan smuts som kan sätta igen porerna. Inkapslat vitamin E tillför fukt under rengöringsprocessen och antioxiderande skydd för en mjuk och motståndskraftig hud.
 

Pris 595:-
Exfoliating Polish Exfoliating Polish


Exfoliating Polish

Denna mjukgörande peeling innehåller fina magnesiumkristaller som exfolierar döda hudceller och ökar hudförnyelsen för klar, mjuk och jämn hud. Vitamin A, C och E, samt C Ester har antioxiderande effekt och bidrar till att upprätthålla hudens skyddsfunktion.

Pris 835:-

Dual Action Scrub Dual Action Scrub


Dual Action Scrub (VITASCRUB)

Denna allsidiga och effektiva ansiktspeeling tar bort bakterier och bidrar till en ren hud. Kemiska och fysiska exfolianter tar bort döda hudceller medan Tea Tree-olja löser upp och tar bort överflödig talg som kan sätta igen porerna och ge nya utslag.

Pris 895:-

Complexion Renewal Pads Complexion Renewal Pads


Complexion Renewal Pads 

Reducerar överflödig talg och igensatta porer, samtidigt som den ger en mattare hud. Complextion Renewal pads är praktiska att ha med sig i väskan, och kan bidra till att lindra irriterad hud och reducera utslag när som helst. Kan användas dagligen och ska inte sköljas av.

Pris 595:-

Oil Control Pads Oil Control Pads


Oil Control Pads 

Effektiva pads som bidrar till snabbare läkning av acne och förebygger nya utbrott. Tar bort överflödig talg och ger en mattare hud. Denna avancerade lösning är perfekt för att behandla orenheter och för att ta bort problematisk talg som sätter igen porerna.

Pris 809:-

Calming Toner Calming Toner


Calming Toner – Toner som balanserar hudens pH-värde (Balatone)

Lindrande ansiktsvatten som skonsamt tar bort orenheter samtidigt som den balanserar pH-värdet på känslig hud. Den har en kylande effekt som verkar uppfräschande på torr, känslig och irriterad hud genom att tillföra fukt.
 

Pris 535:-

Brightening Solutions

Återställ hudens glöd med ZO® Skin Health Brightening Solutions.

Exfoliating Accelerator Exfoliating Accelerator


Exfoliating Accelerator 

Denna unika sammansättning med glykol- och mjölksyra är utvecklad för att reducera och förebygga hudskador genom att bidra till att förnya hudens yta. Dämpar rodnad och har antioxiderande effekt som lindrar hudirritation och förebygger framtida hudskador.

Pris 995:-

Retinol Skin Brightener 1%, 0,5%,0,25% Retinol Skin Brightener 1%, 0,5%,0,25%Retinol Skin Brightener (0,25%, 0,5% och 1% Retinol)

Denna multifunktionella formula innehåller retinol och ingredienser som bidrar till att snabbt göra huden ljusare och jämnare. Produkten reducerar rodnad som beror på miljöpåverkan och bidrar till att förebygga framtida missfärgning. Produkten är idealisk som första steget i behandling av kraftiga mörka fläckar och ojämn hudton. Den kan också användas som förebyggande produkt efter annan behandling.

Pris 0,25% 1165:-
           0,5% 1395:-
           1,0% 1495:-

10% Vitamin C 10% Vitamin C


10 % Vitamin C Selfactivating  

Unik uppljusande formula med en kraftig dos ren, stabiliserad askorbinsyra (10 %) som effektivt jobbar med hudens yta för en strålande och jämn hudton. Produkten bidrartill att förebygga bildandet av ny pigmentering med upp till 80 %, dämpar linjer och ger ett effektivt antioxiderande skydd.

Pris 1195:-

Brightalive Brightalive


Brightalive Skin Brightener 

Denna formula utan retinol arbetar i flera steg för att dämpa framtoningen av mörka fläckar. Den bidrar till att minimera ojämnheter samtidigt som naturliga enzymer exfolierar huden.

Pris 1395:-

Anti-Aging Solutions

Upplev retinolets kraft att reducera tecken på åldrande, som fina linjer, rynkor, solskador och åldersfläckar.

Enzymatic Peel Enzymatic Peel


Enzymatic Peel (INVISAPEEL)

En intensiv peelingkräm som förnyar de yttersta hudlagren genom en unik process utan synlig exfoliering. Specialiserade enzymer förbättrar hudstrukturen och jämnar ut hudtonen. Produkten bidrar till bättre reparation av hudens barriärfunktion. Kan användas både i ansiktet och på kroppen.

Pris 905:-

Wrinkle + Texture Repair Wrinkle + Texture Repair


Wrinkle + Texture Repair 

Denna innovativa retinolformula har kompletterats med antioxidanter från växtstamceller och biometriskt protein som har visats ge bättre hudstruktur och hudton. Med hjälp av mikroemulsionsteknik kan produkten bidra till att reversera tecken på åldrande och förebygga framtida hudskador.

Pris 1895:-

Radical Night Repair Radical Night Repair

Radical Night Repair

Formulan har en hög koncentration av retinol och bygger på ett patenterat mikroleveranssystem som tillför huden retinol över tid för att snabbt reducera flera tecken på åldrande. Produkten bidrar till att nya, friska hudceller kommer till hudens yta och ger en slätare hud med mer lyster.
Pris 2335:-

Hydrafirm Hydrafirm


Hydrafirm Eye Brightening Repair Crème

Formulan är särskilt utvecklad för att bidra till reduktionen av flera tecken på åldrande i området runt ögonen. Produkten gör att huden ser slätare ut och reducerar svullnad runt ögonen.

Pris 1365:-

Instant Pore Refiner Instant Pore Refiner

Instant Pore Refiner

Ett oljefritt serum som bidrar till att minimera synliga porer. Har en dubbelverkande formula som också reducerar glansig hud och ögonblickligen gör den mattare.

Pris 795:-
Growth Factor Serum Growth Factor Serum


Growth Factor Serum 

Tillväxtfaktorer gör att den här formulan kan säkerställa kollagen- och elastinproduktionen för en friskare hud. En kombination av retinol och aminosyror reducerar nedbrytningen av kollagen och återställer hudens elasticitet.
 

Pris 1795:-
Daily Power Defense Daily Power Defense


Daily Power Defense

Anti aging-formulan innehåller retinol, antioxidanter och särskilda DNA-enzymer som bidrar till att reparera skadad hud. Produkten säkerställer kollagenproduktionen och bidrar till att reducera fina linjer och rynkor.

Pris 1995:-

Hydration + Calming Solutions

Återfuktande produkter som innehåller viktiga ingredienser som revitaliserar underproducerande celler och stimulerar dem till att bilda fukt inifrån så att huden ser revitaliserad och frisk ut.

Restoracalm Restoracalm


Restoracalm

Den här formulan innehåller antioxidanter från växtstamceller och lugnande proteiner som bidrar till att reducera rodnad och irritation, samtidigt som krämen stärker och reparerar hudens naturliga barriär. Den ger även omedelbar lindring för känslig och skadad hud, samtidigt som den skyddar huden mot solskador.

Pris 1055:-

Hydrating Cream Hydrating Cream


Hydrating Cream 

Denna dubbelverkande formula tillför essentiell återfuktning för hud efter behandling, skadad hud och mycket torr eller irriterad hud. Den stöder hudens naturliga regenerering och gör att fina linjer och rynkor syns mindre. De rika, fuktgivande egenskaperna återställer hudens barriär, och betaglukan bidrar till minskad rodnad.

Pris 1055:- 

LIPREBUILD™ LIPREBUILD™


Liprebuild Advanced Therapy Lip Treatment

Behandlingen innehåller en kliniskt dokumenterad återfuktningsteknik som återställer och reparerar torra, spruckna och rynkiga läppar. Den främjar kollagenproduktionen, fyller ut läpparna så att de ser fylligare ut och skyddar mot skador från kontinuerlig miljöpåverkan.

Pris 510:-

Renewal Creme Renewal Creme


Renewal Creme

Återfuktande kräm med inkapslat retinol, kraftiga antioxidanter och en naturlig anti-irriterande ingrediens som lindrar, återfuktar, revitaliserar och återställer hudens fuktighetsbarriär. Krämen ger också antioxiderande skydd som reparerar och förebygger skador från fria radikaler.

Pris 1095:-

Blemish + Redness Solutions

Produkter för fokuserad behandling och förebyggande av framtida utbrott för en frisk hud utan fläckar.

Sulfur Masque Sulfur Masque


Sulphur Masque

Masken tillför högeffektivt svavel för behandling och förebyggande av orenheter på ansikte, hals, bröst och rygg. Kaolin och bentonit rengör porerna och absorberar överflödig talg, samtidigt som fuktgivande ingredienser motverkar torrhet.

Pris 595:-


Correct and Conceal

Detta återfuktande och korrigerande täckstift minskar glansighet, behandlar samt lindrar aktiva utslag. Trippelverkande och närande komponenter bidrar till att förebygga ärr och orenheter samtidigt som avancerad Phytoteknik lugnar och lindrar rodnad och irritation.

Pris 495:-

Rozatrol Rozatrol


Rozatrol

Denna multifunktionella kräm normaliserar huden genom att reducera överflödig talg, som kan orsaka inflammation. Den har också en mild exfolierande effekt och främjar optimal mikrocirkulation som förebygger tidiga tecken på åldrande.

Pris 1195:-

Blemish-bright Blemish-bright


Blemishbright

Acne Spot och Pigmentation Treatment  BlemishbrightTM är en snabbverkande riktade behandling för snabb lindring av akne-lesioner och postinflammatorisk hyperpigmentering. Inkapslad salicylsyra och en unik LiquiPatchTM-teknik bildar en omedelbar, osynlig transdermal patch som hjälper snabbt aknemedicin. Med tillsats av alfa-arbutin, ett kliniskt beprövat hudfärgmedel, tillsammans med glutation och sojaisoflavoner, hjälper BlemishbrightTM att minska synligheten av pigmentering efter akne.

Pris 595:-

Sun Protection

ZO®s produkter för solskydd har ett helhetsskydd med brett spektrum. Avancerad trippelformula skyddar mot UVA-/UVB-strålning, HEV (High Energy Visible Light) och IR-A-strålning (infrarött).

Smart Tone SPF 50 Smart Tone SPF 50


Smart Tone Bred-spektrum SPF 50

En solkräm med anpassade färgpärlor som ger en aning färg, utvecklad för att passa alla hudtoner.

Pris 890:-


Bred-spektrum solskydd SPF 50 (Oclips C)

Lätt solkräm som passar även de känsligaste hudtyperna eller för de som behöver extra skydd efter behandling. För både ansikte och kropp.

Pris 795:-

Sunscreen + Primer SPF 30 Sunscreen + Primer SPF 30


Sunsceen + Primer Bred-spektrum SPF 30

En dubbelverkande solkräm med en unik inbyggd primer som ger en mjuk och silkesmatt finish för jämnare applicering av makeup.

Pris 865:-

Daily Sheer SPF 50 Daily Sheer SPF 50


Daily Sheer Bred-spektrum SPF 50

Solkrämen torkar fort och ger en lätt och matt finish. Den återfuktar och är perfekt för att förebygga torr hud som följd av ökad solpåverkan.
 

Pris: 890:-
 

Body Solutions

Oraser® Cellulite Control Oraser® Cellulite Control


Cellulite Control

En revolutionerande kombination av ingredienser som jobbar kontinuerlig med att minimera ojämnheter på låren och tecken på celluliter. Förbättrar mikrocirkulationen och bidrar till att återställa fuktbalansen. Synlig förbättring av celluliter på höfter, lår och bak.

Pris 850:-

Kit

ZO Aggressive Anti-Aging Program

Effektiva produkter med enzymer, potenta fuktgivande ingredienser och antioxidanter. Produkterna innehåller även högkoncentrerat retinol, en ingrediens som dokumenterats kunna reducera effekten av miljöpåverkan och kronologiskt åldrande.
Ett skräddarsytt hudvårdsprogram som tas fram i samråd med en certifierad ZO Klinik.
Hydrating Cleanser - 60 ml 
Exfoliating Polish - 16,2 g
Complexion Renewal-Pads - 30 st
Daily Power Defense - 30 ml  
Radical Night Repair - 30ml
Renewal Crème - 50 ml

Pris 4530:- 

ZO Anti-Aging Program

Detta program innehåller avancerade anti aging-ingredienser och teknik som utvecklats för att reducera synligheten av tidiga eller tydliga tecken på miljömässiga eller naturliga tecken på åldrande.
Exfoliating Cleanser - 60 ml 
Exfoliating Polish - 16,2 g  
Comlexion Renewal-Pads - 30 st 
Daily Power Defense - 30 ml
Growth Factor Serum - 30 ml 

Pris 3395:-

ZO Complexion Clearing Program

Produkter som innehåller essentiella ingredienser som dämpar och bryter ned talg på hudens yta. Samtidigt exfolieras döda hudceller som bidrar till att reparera skador, få porerna att dra ihop sig och ge bättre hudstruktur.
Exfoliating Cleanser - 200 ml 
Exfoliating Polish - 65 g 
Complexion Renewal - Pads 60 Pads
Sulphur Masque - 85 g

Pris 2035:-

ZO Daily Skincare Program

Första åtgärden för att undvika fina linjer och rynkor är att säkerställa att huden är väl återfuktad och skyddad mot skadliga solstrålar. ZO Daily Skincare Program är ett hudvårdsprogram för dagligt bruk som stärker och bibehåller en frisk hud.
Exfoliating Cleanser - 60 ml 
Exfoliating Polish - 16,2 g  
Comlexion Renewal-Pads - 30 st 
Daily Power Defense - 30 ml

Pris 2035:-

ZO Skin Brightening Program

Det här programmet är särskilt utvecklat för att göra hudtonen ljusare och dämpa synliga missfärgningar. Produkterna är också väl lämpade för en känslig hud.
Gentle Cleanser for All Skin Types - 60 ml
Exfoliating Polish - 16.2 g 
Complexion Renewal Pads - 30 Pads
Brightalive Skin Brightener - 30 ml
Daily Power Defense - 30 ml

Pris 2450:-
 

ZO Skin Brightening Program + Texture Repair

Utvecklat för att dämpa mörka partier i huden och att främja en klar och jämn hudton. Effektivt retinol, uppljusande ingredienser, vitamin C och antioxidanter ger snabbt en ljusare och jämnare hudton samt bidrar till en fastare och klarare hud.
Retinol Skin Brightener 1% – 30 ml
Daily Power Defense – 30 ml
Wrinkle + Texture Repair – 30 ml
Brightalive Skin Brightener – 30 ml

Pris 3375:-

ZO Skin Normalizing System

Produkter för behandling av röd och känslig hud. Normaliserar huden genom att reducera överflödig talg som kan leda till inflammation. Det har också en mild exfolierande effekt och främjar optimal mikrocirkulation för att förebygga tidiga tecken på åldrande.
Gentle Cleanser for All Skin Types - 60 ml
Exfoliating Polish - 16.2 g 
Oil Control Pads Acne Treatment - 60 Pads
Daily Power Defense - 30 ml
Rozatrol® Normalizing Serum - 20 ml       

Pris 2490:-

Rosacea

6:e september. Inleder med ZO Skin Health-protokoll för rosacea
4:e december. Resultat efter 2 månader, lägger till Exfoliating Accelerator

Anti age

Kvinna 76 år / Bild före användning av Advanced Radical Night Repair
Kvinna 76 år / Bild tagen efter användning av Advanced Radical Night Repair under 4 månader, samt GSR, Daily Power Defense. Ingen kosmetika är använd!
Radical Night Repair Radical Night Repair

Radical Night Repair
Innehåller 1% retinol som bidrar till att dämpa framtoningen av slapp hud, fina linjer och ojämn hudton. Resultatet blir en fastare, klarare och sundare hud. Retinol kan ge hudreaktioner som rodnad, irritation och flagning. För att minska dessa reaktioner innehåller Radical Night Repair mikroinkapslat retinol och anti-inflammatoriska ingredienser som dämpar graden av dessa reaktioner. I tillägg är det tillsatt antioxidanter och växtextrakt för att skydda mot fria radikaler och stärka hudbarriären. 

Eva-Marie Stridserg

KONTAKTUPPGIFTER
Eva-Marie Stridsberg
Leg Sjuksköterska
Medicinsk hud- och laserterapeut
Tel 0703121267
evamarie@hudvard-uppsala.se

Ställ en fråga