collage_object-2

Finansiering av estetiska behandlingar

Valei Checkout

Med Valei Checkout erbjuder vi dig en säker och smidig betalning som du väljer  när du bokar din behandling på vår bokningssida. För att förskottsbetala, betala mot faktura eller delbetala väljer du "Slutför och betala bokning" efter att du har bokat din tid.
När betalsättet valts så länkas du till valei checkout där du kan välja att betala hela beloppet, betala mot faktura eller delbetala din behandling.
Det går att delbetala upp till 24 månader.

Medical Finance

OM MEDICAL FINANCE

Medical Finance är en bifirma till Promentor Finans som är ett kreditföretag. Medical Finance har varit verksamma sedan 2003 och har mer än 10 år erfarenhet av finansiering med bransch anpassade lösningar för privata vårdgivare. Medical Finance är Sveriges ledande finansbolag inom vårt område och är behjälpliga vid allt från finansiering till rådgivning vid val av klinik och läkare.

Medical Finanse värdesätter patientens trygghet och vill att våra låntagare ska känna sig omhändertagna. Därför har de tagit fram sina egna vårdgarantier. Garantierna har anpassat efter våraderas kunders behov för att underlätta vid eventuella komplikationer som kan uppstå i samband med en operation.

Det här är Medical Finance:

  • De värdesätter den personliga kontakten
  • De har lång erfarenhet och branschkännedom
  • De anpassar oss efter våra kunders behov
  • De är behjälplig vid val av klinik och läkare

Läs mer på Medical Finance hemsida: http://medicalfinance.se/

Medical Finance låneprodukter

VÅRDKREDIT 0 %

Vårdkredit 0 % är vårt förmånliga räntefria lån. Du har möjlighet att låna upp till 50 000 kr räntefritt med en återbetalningstid på upp till 2 år. Det passar dig som vill dela upp din betalning räntefritt.

VÅRDFINANS

Vårdfinans passar dig som önskar låna över 50 000 kr eller föredrar en lägre månadskostnad med längre återbetalningstid. Du kan låna upp till 200 000 kr med en återbetalning upp till 12 år utan att lämna någon säkerhet.

SKÖNHETSLÅNET

Skönhetslånet passar perfekt om du ska göra ett mindre ingrepp. Pengarna sätts in direkt på ditt konto och du kan snabbt och enkelt dela upp din betalning. Låna räntefritt upp till 10 000 kr med en återbetalningstid på 6 månader.

Medical Finance har funnits sedan 2004 och är en del av Serafimgruppen. Vi är Sveriges ledande vårdfinansiär och är specialiserade på finansiering inom privatvård.
 

KONTAKTA MEDICAL FINANCE
020 - 51 62 00
kundtjanst@medicalfinance.se
Måndag - Fredag: 8.00 - 17.00

Ansök nu, tre enkla steg!
http://medicalfinance.se/ansok-nu/