collage_object-2

Hudanalys med UVA-ljus

Med UVA-ljus utför jag en hudanalys som avslöjar hudens egenskaper. 

Med UVA-ljuset kan vi tillsammans se pigmentering och solskador, vi kan se vilka partier i huden som utgörs av torr hy eller fet hy, vi ser också igensatta porer. UVA-ljuset möjliggör att vi ser flera skikt ned i överhuden, och på så sätt kan vi se det som ännu inte syns på hudens yta. Utifrån resultatet av hudanalysen får du en individuell bedömning och en skräddarsydd hudvårdsrutin mot dina problem med pigment, fet eller torr hy, med produkter som passar din hud.
Möjligheten att själv se eventuella problem under hudanalysen med UVA-ljus ökar förståelsen och höjer motivationen till daglig god hudrutin.
Vi arbetar med hudvårdsprodukter från Zein Obagi, NeoStrata, Exuviance och Restylane. Hudvårdsprodukterna passar för dig som vill behandla din hud för att få en hudföryngring, om du har akne- eller  rosacea-problem, atopiskt eksem eller en mycket känslig hud. Kemisk peel har också mycket god effekt på dessa hudtillsånd och vi erbjuder behandlingar med Zein Obagi och NeoStrata.

Inför en hudanalys med UVA-ljus ska man avlägsna heltäckande makeup samt ta bort hudcreme som innehåller SPF så att pigmenteringar, tecken på torr hy och fet hy framträder tydligt. Om man äter mediciner som leder till fotoöverkänslighet (ljusöverkänslighet) ska man inte utföra analysen, vi utför inte analysen på personer som nyligen genomgått gråstarr-operation. Andra personer som inte ska analyseras i UVA-ljus är om sådana som har diagnostiserats med melanom eller något hudtillstånd där man inte ska exponeras för solljus, är gravid, har någon allergi som kan påverkas genom exponering av UVA-ljus.
 

Pris
Hudanalys med UVA-ljus 45 min 350


 

Ställ en fråga

Eva-Marie Stridsberg / fotograf Angelica Klang
Eva-Marie Stridsberg / fotograf Angelica Klang

KONTAKTUPPGIFTER
Eva-Marie Stridsberg
Leg Sjuksköterska
Certifierad för estetisk injicering
Tel 0703121267
evamarie@hudvard-uppsala.se