collage_object-2

Naturligt elegant med Restylane filler
Med stöd av mer än 20 års klinisk bevisning

Hudens åldrande påverkas av både inre och yttre faktorer. Medan nedbrytningen av kollagen och elastinfibrer samt den minskade kvaliteten på kroppens egen hyaluronsyra huvudsakligen är genetiskt kodad, finns det yttre faktorer, eller livsstilsfaktorer, som vi alla i viss mån kan påverka för att minska hudens åldrande.
Rökning, alkoholkonsumtion, överdrivet solande och stress kan alla påskynda den biologiska klockan. Men det största hotet bland dessa faktorer är skador från solens UV-strålar.
Restylane kan inte vrida tillbaka klockan. Men de kan återställa hudens fuktbalans och förbättra hudens struktur och elasticitet samt även fylla ut rynkor och veck och återställa ansiktsvolymen.

Eva-Marie Stridsberg / fotograf Angelica Klang

KONTAKTUPPGIFTER
Eva-Marie Stridsberg
Leg Sjuksköterska
Certifierad för estetisk injicering
Tel 0703121267
evamarie@hudvard-uppsala.se

Ansiktets åldrande
Ansiktets åldrande beror på förändringar i flera typer av vävnader som hud, fett, muskler och skelett. Förändringar i något av dessa strukturella lager påverkar de andra lagren.

Fett
Fettet i ansiktet är samlat i fettkuddar. När vi åldras försvinner eller förflyttas fettet och fettkuddarna byter plats i förhållande till varandra. Med tiden blir ben, linjer och rynkor mer synliga.

35 år
35 år
45 år
45 år
55 år
55 år

Det går att använda olika metoder för att möta dina behov.
Några av de populäraste behandlingarna är:

 • fillers med hyaluronsyra, som reducerar linjer och rynkor, skapar volym, definierar läppar och kinder samt reducerar ärr (läs mer om Restylane Restore fillers och Restylane Enhance fillers)
 • kemisk peeling som tar bort döda hudceller för att göra huden slätare och ge den lyster samt behandlar pigmentering och akneärr Ansiktsbehandling och kemisk Peel
 • botulinumtoxin som tillfälligt slappnar av musklerna som orsakar linjer och rynkor och gör utseendet mjukare Botox / Azzalure
 • laserbehandlingar som reducerar och slätar ut akneärr och andra ärr genom att ta bort ytlagren på hudvävnaden Laserbehandlingar

Skelett
Vi förlorar en markant del av skelettet i ansiktet med åldern. Åldrandet av det kraniofaciala skelettet kan bero på förändringar i den relativa dynamiken mellan skelettets expansion och tillbakagång.
Nedbrytning av skelettet minskar strukturstödet för de överliggande vävnaderna. Förlusten av det här stödet bidrar till slapp och hängande hud och andra synliga förändringar i de övre lagren av mjuk vävnad och hud.

35 år
35 år
45 år
45 år
55 år
55 år

Restylane Restoreprodukter kan hjälpa dig återställa ett hälsosamt, ungdomligt utseende genom att fylla ut rynkor och veck eller skapa volym.
De unika egenskaperna hos Restylane Restore fillers erbjuder mångsidiga lösningar för att tillgodose dina individuella behov. Din behandlare kommer att rekommendera de rätta Restylaneprodukterna för dina behov och din huds egenskaper.

Restore

Restylane Enhanceprodukter för dig som vill förbättra eller förstärka ansiktets drag

Enhance

Restylane Restoreprodukter:

 • Restylane Fynesse

Fyller ut fina linjer och gör huden slätare.

 • Restylane Refyne

Fyller ut linjer och rynkor och ger huden ett förfinat resultat.

 • Restylane

Fyller ut linjer och rynkor och ger huden mer stöd och struktur.

 • Restylane Volyme

Ger en naturlig volymökning och återställer åldersrelaterad volymförlust.

Restylane Enhanceprodukter:

 • Restylane Defyne

Formar och definierar ansiktets konturer med hjälp av hög lyftkapacitet.

 • Restylane Lyft

Ger lyft och struktur med hjälp av hög lyftkapacitet med en tydlig effekt.

 • Restylane Lyps

Förbättrar läpparnas form genom att ge dem volym och kontur samt skapa ett fylligare och mer uttalat plut.

 • Restylane Kysse

Förbättrar formen på läpparna genom att ge dem volym och kontur på ett balanserat och naturligt sätt.