collage_object-2

Restylane skinbooster

Restylane Refreshprodukter kan hjälpa till att gradvis förbättra din hud genom att öka elasticiteten samt minska fina linjer och skavanker. Du kan få ett piggare utseende och mer lyster med Restylane Skinboosters och Restylanes hudvårdssortiment.
 
Restylane Skinboosters
Känn skillnaden
Vill du ha en hud med en lyster och släthet som du kommer att se, känna och älska? Restylane ® Skinboosters™ kommer att få din hud att kännas fantastisk igen.

Efter några behandlingar (enligt din behandlares  rekommendation), kommer du att känna att din hud blir slätare, har mer lyster och är mer elastisk. Huden i ansiktet, på händerna, halsen och dekolletaget kan förbättras.

Restylane Skinboosters har använts av behandlare inom medicinsk estetik i över 12 år och mer än 3,5 miljoner behandlingar har genomförts under den tiden.

  • Injektionerna ges vanligtvis vid 2–3 behandlingstillfällen med 2–4 veckors mellanrum för att gradvis återställa elasticiteten och slätheten hos din hud
  • Regelbundna underhållsbehandlingar (ungefär var 6:e månad) genomförs efter överenskommelse med din behandlare för att säkerställa att resultatet håller länge

Kliniska studier visar en långvarig effekt av en behandlingskur med Restylane Skinboosters så som förbättring av hudens elasticitet i ansikte och på händer i upp till 12 månader efter den första behandlingen.

Huden åldras
Hudens åldrande påverkas av både inre och yttre faktorer. Medan nedbrytningen av kollagen och elastinfibrer samt den minskade kvaliteten på kroppens egen hyaluronsyra huvudsakligen är genetiskt kodad, finns det yttre faktorer, eller livsstilsfaktorer, som vi alla i viss mån kan påverka för att minska hudens åldrande.
Rökning, alkoholkonsumtion, överdrivet solande och stress kan alla påskynda den biologiska klockan. Men det största hotet bland dessa faktorer är skador från solens UV-strålar.
Restylane kan inte vrida tillbaka klockan. Men de kan återställa hudens fuktbalans och förbättra hudens struktur och elasticitet samt även fylla ut rynkor och veck och återställa ansiktsvolymen.
Ansiktets åldrande
Ansiktets åldrande beror på förändringar i flera typer av vävnader som hud, fett, muskler och skelett. Förändringar i något av dessa strukturella lager påverkar de andra lagren. Läs mer om hur minskad mängd fett och skelett påverkar ansiktet.
 Hud 
När huden åldras blir mellanlagret (dermis) tunnare på grund av förlust av kollagen. Hudens förmåga att återställa elasticitet (från elastin) och fukt (från hyaluronsyra) minskar också med åldern.
På grund av denna förlust av elastin och hyaluronsyra blir huden:

  • torrare
  • mindre elastisk
  • mindre smidig
  • tunnare

Behandlingsområden
Restylane Skinboosters är en mångsidig och effektiv lösning för hudproblem i ansiktet, på halsen, dekolletaget och på händerna.

Eva-Marie Stridsberg / fotograf Angelica Klang

KONTAKTUPPGIFTER
Leg Sjuksöterska
Eva-Marie Stridsberg
Ceritifierad för estetisk injicering
Tel 0703121267
evamarie@hudvard-uppsala.se

Före och efter-bilder vid skinboosterbehandling av händer. 

Ställ en fråga