collage_object-2

Restylane skinbooster

SKINBOOSTER
Medan många skönhetsprodukter och behandlingar tenderar att skämma bort huden på ytan, arbetar Restylane skinboosters med att förbättra hudens kvalitet inifrån.
DJUP ÅTERFUKTNING OCH HUDFÖRYNGRING
Med tiden förändras hudens egenskaper - kollagen och elastiska fibrer försvinner och fördelningen och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Hyaluronsyrans viktigaste funktion är att binda vatten och i takt med att den förändras så blir huden torrare, tunnare och mindre elastisk. I motsats till hudcremer som man lägger på hudens yta så arbetar Restylane skinboosters inifrån och ut. Genom att injicera *hyalyronsyra precis under hudytan återställer Restylane skinboosters fuktbalansen och förbättrar hudens struktur, fasthet, elasticitet samt ger lyster. Enkelt förklarat så får huden en boost av fukt och ny energi. Restylane skinboosters kan användas, inte bara för att generellt förbättra hudens kvalitet i ansiktet, utan också för att förbättra utsatta och känsliga områden som hals, dekolletage, händer så väl som partier med ärr/akneärr. Restylane skinboosters återskapar inte bara fukt och balans i huden, den ger också huden möjligheten att långsamt stärkas och bli fastare, den leder till en hudföryngring.
* Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som har en unik förmåga att binda vatten. 
Före och efter-bilder vid skinboosterbehandling av händer.

Vi rekommenderar att man boostrar huden med tre behandlingar med två till veckor mellan varje behandling och efter det gör man en påfyllning med en behandling efter sex månader. Med ultraljud har man sett i studier att Restylane Skinbooster sitter kvar i ca åtta månader, så nästa påfyllning gör man lämpligtvis efter ca åtta till nio månader för att sedan utifrån hudkvalitet och resultat glesa ut påfyllnings behandlingrna. Man får en collagentillväxt när man gör skinboosterbehandlingar och den finns kvar längre än själva Restylane Skinbooster.
Vi använder vanligtvis en så kallad cannula vid våra Restylane-behandlingar. Fördelen med att använda denna teknik är att risk för blåmärken är minimal, eftersom risken att skada kärlen minskar. Flertalet av kunderna uppskattar denna teknik, de flesta upplever den mindre smärtsam än vassa stick.

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Ställ en frågaINFORMATION TILL DIG SOM PATIENT SOM SKA GÖRA EN ESTETISK BEHANDLING
Den här kliniken har en eller flera behandlare som är Certifierad för estetisk injicering.
Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare och erbjuder Dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val.
Kliniker kan använda loggan ”Certifierad för estetisk injicering” om de har personal som klarat av denna examination.
Alla med rätt medicinsk utbildning som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar kan certifiera sig och förväntas följa det etiska kontraktet som de förbinder sig till vid certifieringen.
För mer information besök www.estetiskainjektionsradet.se

Eva-Marie Stridsberg / fotograf Angelica Klang

KONTAKTUPPGIFTER
Leg Sjuksöterska
Eva-Marie Stridsberg
Ceritifierad för estetisk injicering
Tel 0703121267
evamarie@hudvard-uppsala.se