collage_object-2

ZEIN OBAGI

ZO Skin Health & ZO Medical by Zein Obagi, MD
Behandlingar 
Produkter
ZO® Skin Health by Zein Obagi, MD produkterna som fungerar inifrån och ut. 
Serien aktiverar och stimulerar våra hudceller så att de ska vårda, reparera och underhålla sig själva. Vi använder endast potenta ingredienser med hög koncentration, ren retinol, avancerade peptider, kraftfulla enzymer och antioxidanter allt för att få din hud så frisk och fräsch som möjligt. Oavsett om du har problem med åldrad hud, acne, acneärr, pigmenteringar och livlös hud - här är lösningen!

colorescience

Colorescience
Produkter
colorescience är baserat på högkvalitativa, rena mineraler som behandlar specifika hudproblem med ingredienser som är bra för huden.
Vi erbjuder:
Foundation
Exklusiva näringsrika, skyddande foundations  som är flytande, lösa eller pressade.
Solskydd
Inga kompromisser, nu eller någonsin, för att skydda din hud. Formulerade med 100% zink och titan innehåller dessa skyddande formuleringar inga kemikalier men levererar högpresterande UV-skydd.
Makeup
Lip Shine
Få vackra läppar med utjämnande, mjukgörande och skyddande ingredienser. 
Läs mer om colorescience hos vår återförsäljare:
HudHelse Sverige

NEOSTRATA

NeoStrata
Behandlingar
Produkter
Vetenskapen bakom fräsch och vacker hud
Två av världens främsta hudvårdsforskare professorerna dr Eugene van Scott och dr Ruey Yu började sin forskning för över 40 år sedan i USA.
Deras ambition var att finna hjälp åt olika hudsjukdomar. De lyckades finna denna hjälp och lindring till hudproblem som Akne, Rosacea, Ichtyosis, Atopiskt eksem etc
Men de lyckades också i sin forskning att utveckla produkter som motverkar och minimerar fina linjer och rynkor. De har idag över 120 patent. 

RESTYLANE

Restylane
Produkter
Restylane skincare är baserad på NASHA™ gel, samma unika patenterade teknologi som används i alla behandlingar med Restylane. Denna gel består av små partiklar av hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra*. Dessa små kristallformade partiklar reflekterar ljus och ger huden lyster. Kristallerna är mikroskopiska och binder vatten på ett sätt som naturligt håller hudens fuktbalans på rätt nivå, jämnar ut små fina linjer och gör huden slät.